Dziś w naszej szkole szeroko dyskutowano o szkolnictwie zawodowym.
Mianowicie odbyła się ogólnopolska konferencja, dotycząca tego zagadnienia, pod nazwą: „Szkolnictwo zawodowe – przyszłość rozwoju regionu”.
O wydarzeniu było dość głośno w mediach i w Internecie, więc my proponujemy fotorelację od strony gastronomicznej.
Żeby przyjąć gości z całej Polski, połączyliśmy siły niemal wszystkich klas pionu gastronomicznego: I i II ZSZ cukiernik, II i III ZSZ kucharz, II i III technik żywienia i usług gastronomicznych, III technikum kelner, oraz IV technikum kucharz - Dziękujemy!
Wyszło naprawdę światowo, wysłuchaliśmy wiele słów zachwytu, podziękowań i gratulacji.
Poniżej zdjęcia z nowego, już naprawdę "warsztatowego" aparatu:
Trufle czekoladowe naszej produkcji:
Oraz pralinki:
Rzeźba cukiernicza z białej i ciemnej czekolady:
Jeszcze ciastka bankietowe:
I Rzeźba cukiernicza z karmelu:
Sala konferencyjna:
Ekipa kelnerska w Szkole:
Figurki z marcepanu:
Przedstawicielki klas I i II ZSZ cukiernik, wraz z opiekunkami:
A to już mus serowy z łososiem - przystawka:
i piękny stół bankietowy:
Ekipa kelnerska w Warsztatach:
Deser: Gruszki Piękna Helena (w naszej interpretacji ;-)
Fot.: P. Banaś, M. Kabała
Piękne i pyszne potrawy oraz wyroby cukiernicze powstawały pod okiem Pań: A. Lach, K. Nowak, D. Mielczarek, M. Kabały i A. Siurdyban. Wspaniałej obsługi kelnerskiej oraz wystroju stołów doglądały: M. Wątor, E. Kupczyk i A. Ptak - Gagatek.
Te, oraz pozostałe zdjęcia z dzisiejszego dnia oglądać można na warsztatowym profilu na facebooku:
Facebook - Warsztaty
A także na profilu naszej szkoły:
Facebook - Szkoła
Poza tym zapraszamy na strony zaprzyjaźnionego Radia:
Radio ZW
Mianowicie odbyła się ogólnopolska konferencja, dotycząca tego zagadnienia, pod nazwą: „Szkolnictwo zawodowe – przyszłość rozwoju regionu”.
O wydarzeniu było dość głośno w mediach i w Internecie, więc my proponujemy fotorelację od strony gastronomicznej.
Żeby przyjąć gości z całej Polski, połączyliśmy siły niemal wszystkich klas pionu gastronomicznego: I i II ZSZ cukiernik, II i III ZSZ kucharz, II i III technik żywienia i usług gastronomicznych, III technikum kelner, oraz IV technikum kucharz - Dziękujemy!
Wyszło naprawdę światowo, wysłuchaliśmy wiele słów zachwytu, podziękowań i gratulacji.
Poniżej zdjęcia z nowego, już naprawdę "warsztatowego" aparatu:
Oraz pralinki:
Rzeźba cukiernicza z białej i ciemnej czekolady:
Jeszcze ciastka bankietowe:
I Rzeźba cukiernicza z karmelu:
Sala konferencyjna:
Ekipa kelnerska w Szkole:
Figurki z marcepanu:
Przedstawicielki klas I i II ZSZ cukiernik, wraz z opiekunkami:
A to już mus serowy z łososiem - przystawka:
i piękny stół bankietowy:
Ekipa kelnerska w Warsztatach:
Deser: Gruszki Piękna Helena (w naszej interpretacji ;-)
Fot.: P. Banaś, M. Kabała
Piękne i pyszne potrawy oraz wyroby cukiernicze powstawały pod okiem Pań: A. Lach, K. Nowak, D. Mielczarek, M. Kabały i A. Siurdyban. Wspaniałej obsługi kelnerskiej oraz wystroju stołów doglądały: M. Wątor, E. Kupczyk i A. Ptak - Gagatek.
Te, oraz pozostałe zdjęcia z dzisiejszego dnia oglądać można na warsztatowym profilu na facebooku:
Facebook - Warsztaty
A także na profilu naszej szkoły:
Facebook - Szkoła
Poza tym zapraszamy na strony zaprzyjaźnionego Radia:
Radio ZW
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz