Pod tym skrótem kryje się Dwudziesta, Jubileuszowa, Edycja Olimpiady Wiedzy o Żywności i Żywieniu.
Etap Szkolny w naszej Szkole odbył się 9 listopada 2015 r. Zadanie konkursowe polegało na rozwiązaniu testu, przygotowanego przez zespół w składzie: D. Mielczarek, A. Stefaniak, P. Banaś.
Do Etapu Szkolnego przystąpiło 24 uczniów z klas II i III technikum żywienia i usług gastronomicznych.
Gratulujemy odwagi!
Do etapu okręgowego kwalifikowali się uczniowie, którzy w Etapie Szkolnym uzyskali co najmniej 80% możliwych do zdobycia punktów.
W tym roku próg ten przekroczyło dwoje uczniów klasy III TZ: M. Macikowska i M. Mosiala
Gratulujemy i życzymy powodzenia w etapie okręgowym, który odbędzie się w Tomaszowie Mazowieckim w styczniu.
Poniżej prezentujemy zdjęcia z wydarzenia:
Fot.: P. Banaś, D. Mielczarek
Etap Szkolny w naszej Szkole odbył się 9 listopada 2015 r. Zadanie konkursowe polegało na rozwiązaniu testu, przygotowanego przez zespół w składzie: D. Mielczarek, A. Stefaniak, P. Banaś.
Do Etapu Szkolnego przystąpiło 24 uczniów z klas II i III technikum żywienia i usług gastronomicznych.
Gratulujemy odwagi!
Do etapu okręgowego kwalifikowali się uczniowie, którzy w Etapie Szkolnym uzyskali co najmniej 80% możliwych do zdobycia punktów.
W tym roku próg ten przekroczyło dwoje uczniów klasy III TZ: M. Macikowska i M. Mosiala
Gratulujemy i życzymy powodzenia w etapie okręgowym, który odbędzie się w Tomaszowie Mazowieckim w styczniu.
Poniżej prezentujemy zdjęcia z wydarzenia:
Fot.: P. Banaś, D. Mielczarek
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz