13 października (czwartek) w Warsztatach organizowany był bankiet, bedący częścią powiatowych obchodów Dnia Edukacji Narodowej.
Zaangażowani w przygotowanie przyjęcia dla 85 osób byli uczniowie niemal wszystkich klas pionu gastronomicznego z naszej Szkoły: I, II i III ZC, I, II, III ZK, , I i II TZ oraz III TY.
Młodzież, pod kierunkiem nauczycieli: D. Mielczarek, A. Siurdyban, E. Kupczyk, A. Widery, A. Ptak - Gagatek, I. Markuszewskiej, M. Pawelec, K. Brożyny, A. Lach, A. Stefaniak, P. Banasia nakryła stoły, piekła ciasta, przygotowała pyszne potrawy.
Wyszło wspaniale, zebraliśmy bardzo pochlebne recenzje od gości.
Poniżej kilka zdjęć z wydarzenia:
W kuchni:
A w sali P. Kierownik udziela ostatnich instrukcji:
Drużyna kelnerska w komplecie, oraz P. Kierownik tuż przed przybyciem gości:
Serowiec wieluński i jabłecznik na kruchym spodzie - domowe ciasta spod rąk naszych cukierników:
Fot.: P. Banaś
Pozostałe zdjęcia do podejrzenia na naszym facebooku ;-)
Zaangażowani w przygotowanie przyjęcia dla 85 osób byli uczniowie niemal wszystkich klas pionu gastronomicznego z naszej Szkoły: I, II i III ZC, I, II, III ZK, , I i II TZ oraz III TY.
Młodzież, pod kierunkiem nauczycieli: D. Mielczarek, A. Siurdyban, E. Kupczyk, A. Widery, A. Ptak - Gagatek, I. Markuszewskiej, M. Pawelec, K. Brożyny, A. Lach, A. Stefaniak, P. Banasia nakryła stoły, piekła ciasta, przygotowała pyszne potrawy.
Wyszło wspaniale, zebraliśmy bardzo pochlebne recenzje od gości.
Poniżej kilka zdjęć z wydarzenia:
W kuchni:
A w sali P. Kierownik udziela ostatnich instrukcji:
Drużyna kelnerska w komplecie, oraz P. Kierownik tuż przed przybyciem gości:
Serowiec wieluński i jabłecznik na kruchym spodzie - domowe ciasta spod rąk naszych cukierników:
Fot.: P. Banaś
Pozostałe zdjęcia do podejrzenia na naszym facebooku ;-)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz