czwartek, 3 stycznia 2019

Turnieje, turnieje 2018

28.11.2018 r. odbył się etap szkolny II Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz organizowanego przez Zespół Szkół Spożywczych w Zabrzu. W etapie szkolnym brali udział uczniowie klasy III kucharz.

Temat przewodni turnieju to: Wariacje z wieprzowiną
 
Najlepsze wyniki osiągnęli następujący uczniowie: Patryk Kwaśny, Klaudia Wojtasińska i Julia Cichosz. Wszyscy troje zakwalifikowali się do etapu okręgowego, który odbędzie się 24.01.2019 w Katowicach.

05.12.2018 odbył się etap szkolny III Ogólnopolskiego Turnieju Kucharskiego organizowanego przez Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu.Temat przewodni turnieju to: Wariacje z warzyw 
 
W etapie szkolnym brali udział uczniowie klasy III kucharz.
 
Najlepszy wynik uzyskała Katarzyna Rudowicz i zakwalifikowała się do etapu okręgowego, który odbędzie się w lutym.
 
Gratulujemy!
 
Etapy szkolne obu Turniejów przygotowała i przeprowadziła pani E. Kupczyk.
 




 Fot.: E. Kupczyk

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz