Zimowa przerwa świąteczna, uczniowie leniuchują, a my odpoczywamy aktywnie przygotowując bankiet świąteczno -noworoczny. Nasi uczniowie z wielką ochotą przyszli szlifować umiejętności praktyczne z zakresu przygotowania wyrobów kulinarnych, nakrycia i dekoracji stołów oraz obsługi gości podczas bankietu angielskiego. Poniżej prezentujemy kilka zdjęć z tego wydarzenia:
Jedna z zakąsek: schab z ziołami, przed zalaniem galaretą:
I po zalaniu:
Roladki serowe z łososiem:
Udka nadziewane z rodzynkami:
Sernik brokułowy:
Młodzież podczas przygotowywania przyjęcia:
Pasztet drobiowy z dipem paprykowym:
Polędwica z serem:
I jeszcze rzut oka na stół z zimnymi zakąskami:
Nieco więcej o bankiecie możecie przeczytać TUTAJ.
Jedna z zakąsek: schab z ziołami, przed zalaniem galaretą:
I po zalaniu:
Roladki serowe z łososiem:
Udka nadziewane z rodzynkami:
Sernik brokułowy:
Młodzież podczas przygotowywania przyjęcia:
Pasztet drobiowy z dipem paprykowym:
Polędwica z serem:
I jeszcze rzut oka na stół z zimnymi zakąskami:
Nieco więcej o bankiecie możecie przeczytać TUTAJ.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz