W sobotę, 25-go wyprawiana była w Warsztatach Osiemnastka.
Jubilatką, wkraczającą w dorosłość, była uczennica naszej Szkoły, a wśród gości zasiadali m. in. nasi uczniowie oraz jedna Pani Profesor.
Nic dziwnego, że musieliśmy się postarać, żeby sprostać oczekiwaniom ;-)
Udało się, potrawy były pyszne, obsługa profesjonalna, zabawa przednia, a goście wyszli bardzo zadowoleni!
Podczas przygotowania i obsługi takiego przyjęcia nasza młodzież ma niepowtarzalną okazję ćwiczyć swoje umiejętności zawodowe wykonując nietypowe i wykwintne potrawy, a także szlifować obsługę przyjęć rodzinnych - których w branży gastronomicznej dzieje się, z roku na rok, coraz więcej.
Trudnemu gastronomiczno - logistycznemu przedsięwzięciu, pod okiem Pań: D. Mielczarek, K. Brożyny i pana P. Banasia sprostali uczniowie klas: I TY i TZ, II TZ, III TY i TR, I, II i III ZK, I ZC.
Słodkości i ciasta były dziełem klasy II ZC wraz z Paniami: A. Lach i K. Nowak, a dekorację stołu zapewnili uczniowie klasy III TR z Panią M. Wątor.
Poniżej prezentujemy kilka zdjęć z wydarzenia:
Daria z Danielem dokładnie rozbiją i przyprawia każdą porcję ;-)
Kolorowo - sałatkowo:
Drużyna kelnerska:
Lody!
Ciekawa potrawa: kąski kurczaka w panierce z płatków kukurydzianych i czarnego sezamu, podawane na rukoli z aksamitnym dipem czosnkowym
Dziękujemy!
Fot.: M. Kita, P. Banaś
Wszystkim uczniom, nauczycielom, pracownikom i innym osobom zaangażowanym w powodzenie tego przedsięwzięcia serdecznie dziękujemy! A po więcej zdjęć zapraszamy na fejsbuka ;-)
Jubilatką, wkraczającą w dorosłość, była uczennica naszej Szkoły, a wśród gości zasiadali m. in. nasi uczniowie oraz jedna Pani Profesor.
Nic dziwnego, że musieliśmy się postarać, żeby sprostać oczekiwaniom ;-)
Udało się, potrawy były pyszne, obsługa profesjonalna, zabawa przednia, a goście wyszli bardzo zadowoleni!
Podczas przygotowania i obsługi takiego przyjęcia nasza młodzież ma niepowtarzalną okazję ćwiczyć swoje umiejętności zawodowe wykonując nietypowe i wykwintne potrawy, a także szlifować obsługę przyjęć rodzinnych - których w branży gastronomicznej dzieje się, z roku na rok, coraz więcej.
Trudnemu gastronomiczno - logistycznemu przedsięwzięciu, pod okiem Pań: D. Mielczarek, K. Brożyny i pana P. Banasia sprostali uczniowie klas: I TY i TZ, II TZ, III TY i TR, I, II i III ZK, I ZC.
Słodkości i ciasta były dziełem klasy II ZC wraz z Paniami: A. Lach i K. Nowak, a dekorację stołu zapewnili uczniowie klasy III TR z Panią M. Wątor.
Poniżej prezentujemy kilka zdjęć z wydarzenia:
Daria z Danielem dokładnie rozbiją i przyprawia każdą porcję ;-)
Kolorowo - sałatkowo:
Drużyna kelnerska:
Lody!
Ciekawa potrawa: kąski kurczaka w panierce z płatków kukurydzianych i czarnego sezamu, podawane na rukoli z aksamitnym dipem czosnkowym
Dziękujemy!
Fot.: M. Kita, P. Banaś
Wszystkim uczniom, nauczycielom, pracownikom i innym osobom zaangażowanym w powodzenie tego przedsięwzięcia serdecznie dziękujemy! A po więcej zdjęć zapraszamy na fejsbuka ;-)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz