wtorek, 13 czerwca 2017

Praktyki III TY

Na przełomie marca i kwietnia klasa II TY (technik żywienia i usług gastronomicznych) odbywała praktykę zawodową.
Tym postem chcielibyśmy w jakiś sposób podsumować miesiąc przebywania "w Świecie" naszych trzecioklasistów.
Praktyki odbywały się w regionie wieluńskim, ale także nad morzem, w Zakopanem, Wrocławiu, czy za granicą - w Bolonii.
Młodzież zebrała świetne recenzje od pracodawców i szefów kuchni oraz nabyła cennych umiejętności i doświadczenia.

W hotelu "Zielona Weranda" oraz Restauracji "W Starym Rynku" praktykę odbywali:
Budzyński Kacper, Matławska Sonia, Kaczmarzyk Justyna, Szlawski Marcin, Wosiewicz Natalia 
i Zawada Dominika

http://www.zielonaweranda.com.pl/

http://wstarymrynku.pl/




 




W Hotelu "Pod Ratuszem":
Baranowska Wioleta, Drygała Klaudia, Janecki Jakub, Rogalewicz Paulina, Szulczewski Mateusz.

  http://www.hotelpodratuszem.eu/pl/main.html



W hotelu "Zamek Topacz" we Wrocławiu:
Czajka Aleksandra, Konieczna Klaudia, Paroń Agnieszka, Raducki Jan, Szymczak Ewa, Wróbel Paulina:

http://www.zamektopacz.pl/







W Hotelu "Puchacz SPA" w Niechorzu:
Dziuba Dominika, Kałuża Natalia:

http://www.puchacz.com.pl/




W restauracji "Góralska Pasja" w Zakopanem:
Bąk Karolina, Białek Ewelina, Czerniak Anna,  Rosak Karolina, Strugacz Klaudia, Wrzosek Karolina:

http://goralskapasja.pl/







W Bolonii (Włochy) praktykę odbywali:
Strugacz Agnieszka - "Pegaso ristorante - pizzeria"


"AYLANTO risto gallery":
Chącel Julia


http://www.aylantoristogallery.it/



"Trattoria la Vecchia Reggio" - Bartosz Mamzer:





http://trattorialavecchiareggio.it/0pagine/visua_pagine.php?id_page=66



"Piatto Unico" - Bartłomiej Sobieraj:




"Bancia Bio Risto Cafe" - Monika Tasarz:

 http://www.bancia.it/


 "Ristorante Il Cortile" - Trzeciak Patrycja:

 http://www.ristoranteilcortile.it/




Opiekunką praktyk od "warsztatowej" strony była pani A. Ptak - Gagatek

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz