Na przełomie marca i kwietnia klasa II TY (technik żywienia i usług gastronomicznych) odbywała praktykę zawodową.
Tym postem chcielibyśmy w jakiś sposób podsumować miesiąc przebywania "w Świecie" naszych trzecioklasistów.
Praktyki odbywały się w regionie wieluńskim, ale także nad morzem, w Zakopanem, Wrocławiu, czy za granicą - w Bolonii.
Młodzież zebrała świetne recenzje od pracodawców i szefów kuchni oraz nabyła cennych umiejętności i doświadczenia.
W hotelu "Zielona Weranda" oraz Restauracji "W Starym Rynku" praktykę odbywali:
Budzyński Kacper, Matławska Sonia, Kaczmarzyk Justyna, Szlawski Marcin, Wosiewicz Natalia
i Zawada Dominika
http://www.zielonaweranda.com.pl/
http://wstarymrynku.pl/
W Hotelu "Pod Ratuszem":
Baranowska Wioleta, Drygała Klaudia, Janecki Jakub, Rogalewicz Paulina, Szulczewski Mateusz.
http://www.hotelpodratuszem.eu/pl/main.html
W hotelu "Zamek Topacz" we Wrocławiu:
Czajka Aleksandra, Konieczna Klaudia, Paroń Agnieszka, Raducki Jan, Szymczak Ewa, Wróbel Paulina:
http://www.zamektopacz.pl/
W Hotelu "Puchacz SPA" w Niechorzu:
Dziuba Dominika, Kałuża Natalia:
http://www.puchacz.com.pl/
W restauracji "Góralska Pasja" w Zakopanem:
Bąk Karolina, Białek Ewelina, Czerniak Anna, Rosak Karolina, Strugacz Klaudia, Wrzosek Karolina:
http://goralskapasja.pl/
W Bolonii (Włochy) praktykę odbywali:
Strugacz Agnieszka - "Pegaso ristorante - pizzeria"
"AYLANTO risto gallery":
Chącel Julia
http://www.aylantoristogallery.it/
"Trattoria la Vecchia Reggio" - Bartosz Mamzer:
http://trattorialavecchiareggio.it/0pagine/visua_pagine.php?id_page=66
"Piatto Unico" - Bartłomiej Sobieraj:
"Bancia Bio Risto Cafe" - Monika Tasarz:
http://www.bancia.it/
"Ristorante Il Cortile" - Trzeciak Patrycja:
http://www.ristoranteilcortile.it/
Opiekunką praktyk od "warsztatowej" strony była pani A. Ptak - Gagatek
Tym postem chcielibyśmy w jakiś sposób podsumować miesiąc przebywania "w Świecie" naszych trzecioklasistów.
Praktyki odbywały się w regionie wieluńskim, ale także nad morzem, w Zakopanem, Wrocławiu, czy za granicą - w Bolonii.
Młodzież zebrała świetne recenzje od pracodawców i szefów kuchni oraz nabyła cennych umiejętności i doświadczenia.
W hotelu "Zielona Weranda" oraz Restauracji "W Starym Rynku" praktykę odbywali:
Budzyński Kacper, Matławska Sonia, Kaczmarzyk Justyna, Szlawski Marcin, Wosiewicz Natalia
i Zawada Dominika
http://www.zielonaweranda.com.pl/
http://wstarymrynku.pl/
Baranowska Wioleta, Drygała Klaudia, Janecki Jakub, Rogalewicz Paulina, Szulczewski Mateusz.
http://www.hotelpodratuszem.eu/pl/main.html
W hotelu "Zamek Topacz" we Wrocławiu:
Czajka Aleksandra, Konieczna Klaudia, Paroń Agnieszka, Raducki Jan, Szymczak Ewa, Wróbel Paulina:
http://www.zamektopacz.pl/
W Hotelu "Puchacz SPA" w Niechorzu:
Dziuba Dominika, Kałuża Natalia:
http://www.puchacz.com.pl/
W restauracji "Góralska Pasja" w Zakopanem:
Bąk Karolina, Białek Ewelina, Czerniak Anna, Rosak Karolina, Strugacz Klaudia, Wrzosek Karolina:
http://goralskapasja.pl/
W Bolonii (Włochy) praktykę odbywali:
Strugacz Agnieszka - "Pegaso ristorante - pizzeria"
"AYLANTO risto gallery":
Chącel Julia
http://www.aylantoristogallery.it/
http://trattorialavecchiareggio.it/0pagine/visua_pagine.php?id_page=66
"Piatto Unico" - Bartłomiej Sobieraj:
"Bancia Bio Risto Cafe" - Monika Tasarz:
http://www.bancia.it/
"Ristorante Il Cortile" - Trzeciak Patrycja:
http://www.ristoranteilcortile.it/
Opiekunką praktyk od "warsztatowej" strony była pani A. Ptak - Gagatek
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz