W ramach projektu "Zawodowcy XXI" 6-ciu nauczycieli
pionu gastronomicznego, w dniach: 7 - 8 listopada, odbyło dwudniowe
szkolenie z zakresu szeroko pojętej kuchni molekularnej w Akademii
Molekularnej Jeana Bosa w Lublinie.
D. Mielczarek, A. Ptak - Gagatek, E. Bernaś, A. Lach, M. Pawelec i A Siurdyban, przez dwa dni zgłębiały wiedzę na temat fantazyjnych technik i potraw pod okiem samego Mistrza! #ludziezs1
Więcej zdjęć:
https://www.facebook.com/pg/Warsztaty-Gastronomiczne-ZS-Nr-1-w-Wieluniu-115301335216628/photos/?tab=album&album_id=1524258144320933
D. Mielczarek, A. Ptak - Gagatek, E. Bernaś, A. Lach, M. Pawelec i A Siurdyban, przez dwa dni zgłębiały wiedzę na temat fantazyjnych technik i potraw pod okiem samego Mistrza! #ludziezs1
Więcej zdjęć:
https://www.facebook.com/pg/Warsztaty-Gastronomiczne-ZS-Nr-1-w-Wieluniu-115301335216628/photos/?tab=album&album_id=1524258144320933
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz