W sobotę, 19 stycznia 2013 r. w Warsztatach wyprawiane było przyjęcie z okazji 18-stych urodzin.
Przyjęcie przygotowywali uczniowie z prawie wszystkich klas pionu gastronomicznego naszej Szkoły:
I ZK, II kmg, I TZ, I TZR, II TK oraz III TK
Wszystko odbyło się pod kierunkiem Pań: A Ptak - Gagatek i M. Kabały.
Prezentujemy poniżej zdjęcia z tego wydarzenia:
Pokrojone jajeczka za chwilę staną się składnikiem sałatki wiosennej:
Składnik główny kremu brokułowego z serem i migdałami aż kipi zielonością:
Zjawiskowo udekorowany stół:
Nie możemy zapomnieć o nowej szafie chłodniczej, która zainaugurowała swą służbę:
Za dobrze wykonana pracę należą się szczególne podziękowania:
Na pewno nie zapomniałem czegoś?
Filet z piersi kurczaka na szpadkach
Roztańczone miksowane brokuły:
Ostatnie szlify przy stole:
Ekipa kelnerska:
Pozostało odpalić świece i przyjęcie można zaczynać:
fot.: P. Banaś
Przyjęcie przygotowywali uczniowie z prawie wszystkich klas pionu gastronomicznego naszej Szkoły:
I ZK, II kmg, I TZ, I TZR, II TK oraz III TK
Wszystko odbyło się pod kierunkiem Pań: A Ptak - Gagatek i M. Kabały.
Prezentujemy poniżej zdjęcia z tego wydarzenia:
Pokrojone jajeczka za chwilę staną się składnikiem sałatki wiosennej:
Składnik główny kremu brokułowego z serem i migdałami aż kipi zielonością:
Zjawiskowo udekorowany stół:
Nie możemy zapomnieć o nowej szafie chłodniczej, która zainaugurowała swą służbę:
Za dobrze wykonana pracę należą się szczególne podziękowania:
Na pewno nie zapomniałem czegoś?
Filet z piersi kurczaka na szpadkach
Roztańczone miksowane brokuły:
Ostatnie szlify przy stole:
Ekipa kelnerska:
Pozostało odpalić świece i przyjęcie można zaczynać:
fot.: P. Banaś
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz