W miniony poniedziałek, 11 czerwca, w Muzeum Ziemi Wieluńskiej odbyło się podsumowanie i wręczenie nagród wojewódzkich zawodów "Sprawni jak Żołnierze". Nie zabrakło ekipy z Gastronomika z małym bankietem angielskim.
Pod opieką Pań: M. Wątor i M. Kabały młodzież z klasy II TZ podawała pyszne kanapki, roladki, tartinki, sałatki oraz ciasta i owoce przygotowane pod kierunkiem Pań: A. Lach, M. Pawelec i D. Mielczarek przez młodzież z klas: II TZ, I BK oraz II i III ZC.
Poniżej kilka zdjęć z naszego aparatu:
Fot.: P. Banaś
Fot.: K. Sak
O wydarzeniu można przeczytać na stronach zaprzyjaźnionego Radia:
Sprawni Jak Żołnierze - relacja RZW
Pod opieką Pań: M. Wątor i M. Kabały młodzież z klasy II TZ podawała pyszne kanapki, roladki, tartinki, sałatki oraz ciasta i owoce przygotowane pod kierunkiem Pań: A. Lach, M. Pawelec i D. Mielczarek przez młodzież z klas: II TZ, I BK oraz II i III ZC.
Poniżej kilka zdjęć z naszego aparatu:
Fot.: P. Banaś
Fot.: K. Sak
O wydarzeniu można przeczytać na stronach zaprzyjaźnionego Radia:
Sprawni Jak Żołnierze - relacja RZW
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz