O tej wygranej pisaliśmy T U T A J
Przekazane przez firmę Master Martini 100 kg czekolady i wyrobów czekoladowych postanowiliśmy zużyć podczas warsztatów, obejmujących zagadnienia związane z pracą z kapryśnym produktem, jakim jest czekolada oraz sporządzania pralinek czekoladowych.
W czekoladowych zajęciach wzięła udział młodzież - członkowie Klubu Kibica ZS nr 1 w Wieluniu oraz nauczyciele, uczestniczący w dopingu naszej drużyny podczas EXPO Sweet 2019.
Warto dodać, że w warsztatach brali udział uczniowie nie tylko pionu gastronomicznego, ale również ekonomiści i logistycy, dla których była to niezapomniana słodka przygoda.
Zajęcia odbyły się w dniach: 11, 12 i 15 marca 2019 r., a przygotowali i poprowadzili je nasi mistrzowie: Krystian Sak i Damian Kocik wraz z opiekunką, Panią A. Lach.
Było pięknie i pysznie, a zdjęcia nie oddają niestety smaku i zapachu tych pyszności, ale niech chociaż nacieszą oko:
Fot.: A. Lach, P. Banaś
Przekazane przez firmę Master Martini 100 kg czekolady i wyrobów czekoladowych postanowiliśmy zużyć podczas warsztatów, obejmujących zagadnienia związane z pracą z kapryśnym produktem, jakim jest czekolada oraz sporządzania pralinek czekoladowych.
W czekoladowych zajęciach wzięła udział młodzież - członkowie Klubu Kibica ZS nr 1 w Wieluniu oraz nauczyciele, uczestniczący w dopingu naszej drużyny podczas EXPO Sweet 2019.
Warto dodać, że w warsztatach brali udział uczniowie nie tylko pionu gastronomicznego, ale również ekonomiści i logistycy, dla których była to niezapomniana słodka przygoda.
Zajęcia odbyły się w dniach: 11, 12 i 15 marca 2019 r., a przygotowali i poprowadzili je nasi mistrzowie: Krystian Sak i Damian Kocik wraz z opiekunką, Panią A. Lach.
Było pięknie i pysznie, a zdjęcia nie oddają niestety smaku i zapachu tych pyszności, ale niech chociaż nacieszą oko:
Fot.: A. Lach, P. Banaś
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz