W minioną sobotę, 1 lutego w Warsztatach wyprawiana była osiemnastka.
Pod kierunkiem Pań: A. Siurdyban i D. Mielczarek oraz Pana P. Banasia młodzież z klas pionu gastronomicznego doskonaliła umiejętności sporządzania potraw wykwintnych, zakąsek, oraz obsługi gości.
Warto dodać, że swój debiut na warsztatowych imprezach miały nasze nowe meble, które spisały się świetnie!
Było pysznie i kolorowo!
Fot.: P. Banaś
Pod kierunkiem Pań: A. Siurdyban i D. Mielczarek oraz Pana P. Banasia młodzież z klas pionu gastronomicznego doskonaliła umiejętności sporządzania potraw wykwintnych, zakąsek, oraz obsługi gości.
Warto dodać, że swój debiut na warsztatowych imprezach miały nasze nowe meble, które spisały się świetnie!
Było pysznie i kolorowo!
Fot.: P. Banaś
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz