W ubiegły czwartek ekipa z Warsztatów włączyła się w organizacje wojewódzkich zawodów "Sprawni jak Żołnierze"
Naszym zadaniem było sporządzenie 72 kilogramów bigosu oraz słodkiego poczęstunku dla uczestników i organizatorów wydarzenia.
Bigos, wykonany przez uczniów klas: III ZK i III TZ, powstawał w warsztatowej kuchni pod okiem Pań E. Kupczyk i I. Markuszewskiej. Ciasta to dzieło klas II i III ZC, pod okiem Pani A. Lach.
W obsługę polowego "bankietu" włączyła sie klasa I TZ wraz z Panią A. Lach i Panem P. Banasiem.
Wyszło pysznie i do syta!
Poniżej kilka zdjęć z naszego aparatu:
Fot.: A. Stępień, P. Banaś
Naszym zadaniem było sporządzenie 72 kilogramów bigosu oraz słodkiego poczęstunku dla uczestników i organizatorów wydarzenia.
Bigos, wykonany przez uczniów klas: III ZK i III TZ, powstawał w warsztatowej kuchni pod okiem Pań E. Kupczyk i I. Markuszewskiej. Ciasta to dzieło klas II i III ZC, pod okiem Pani A. Lach.
W obsługę polowego "bankietu" włączyła sie klasa I TZ wraz z Panią A. Lach i Panem P. Banasiem.
Wyszło pysznie i do syta!
Poniżej kilka zdjęć z naszego aparatu:
Fot.: A. Stępień, P. Banaś
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz