W miniony czwartek, 8 listopada w Warsztatach odbył się szkolny etap XXIII edycji Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności.
Wzięli w nim udział uczniowie klas I TAY II i III TZ.
Etap szkolny przygotowali i przeprowadzili: D. Mielczarek, M. Kabała i P. Banaś.
Do etapu regionalnego zakwalifikować się może dwoje uczniów, którzy uzyskają co najmniej 80% poprawnych odpowiedzi w etapie szkolnym.
Tematem przewodnim tegorocznej edycji olimpiady jest mleko oraz jego przetwory.
Życzymy powodzenia!
Fot.: P. Banaś
Wzięli w nim udział uczniowie klas I TAY II i III TZ.
Etap szkolny przygotowali i przeprowadzili: D. Mielczarek, M. Kabała i P. Banaś.
Do etapu regionalnego zakwalifikować się może dwoje uczniów, którzy uzyskają co najmniej 80% poprawnych odpowiedzi w etapie szkolnym.
Tematem przewodnim tegorocznej edycji olimpiady jest mleko oraz jego przetwory.
Życzymy powodzenia!
Fot.: P. Banaś
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz