28.11.2018 r. odbył się etap szkolny
II Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz organizowanego
przez Zespół Szkół Spożywczych w Zabrzu. W etapie szkolnym brali udział
uczniowie klasy III kucharz.
Temat przewodni turnieju to: Wariacje z wieprzowiną
Najlepsze wyniki osiągnęli następujący uczniowie: Patryk Kwaśny, Klaudia
Wojtasińska i Julia Cichosz. Wszyscy troje zakwalifikowali się do etapu
okręgowego, który odbędzie się 24.01.2019 w Katowicach.
05.12.2018 odbył się etap szkolny III Ogólnopolskiego Turnieju Kucharskiego organizowanego przez Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu.Temat przewodni turnieju to: Wariacje z warzyw
05.12.2018 odbył się etap szkolny III Ogólnopolskiego Turnieju Kucharskiego organizowanego przez Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu.Temat przewodni turnieju to: Wariacje z warzyw
W etapie
szkolnym brali udział uczniowie klasy III kucharz.
Najlepszy wynik uzyskała Katarzyna Rudowicz i zakwalifikowała się do etapu okręgowego, który odbędzie się w lutym.
Gratulujemy!
Etapy szkolne obu Turniejów przygotowała i przeprowadziła pani E. Kupczyk.
Fot.: E. Kupczyk
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz